Ammanu toepassingen

De LED-armaturen van AMMANU zijn toepasbaar in nagenoeg elke omgeving. In overleg met onze klanten zoeken wij eerst naar de optimale lichtbeleving en passen daar het lichtplan met armaturen op aan. En wilt u voor uw setting nét iets anders, wij denken graag mee en ontwikkelen desgevraagd op maat de meest functionele en mooiste LED-oplossingen.

Zorg<em>Optimale gezondheidszorg en optimaal lichtgaan hand in hand</em>

ZorgOptimale gezondheidszorg en optimaal lichtgaan hand in hand

Juist in de gezondheidszorg is de noodzaak voor goede en dynamische verlichting groot. Om het werk optimaal te kunnen doen en om de leefbaarheid in gezondheidsinstellingen sterk te verbeteren.

Ontdek meer

Onderwijs<em>Beter leren en presteren met AMMANU LED-oplossingen</em>

OnderwijsBeter leren en presteren met AMMANU LED-oplossingen

We brengen veel tijd door in de onderwijssetting en het is belangrijk dat we ons daar prettig voelen. Voldoende en dynamisch licht helpt hierbij en zorgt dat we ons beter kunnen concentreren en fit blijven.

Ontdek meer

Kantoor<em>LED-oplossingen voor het werken van morgen </em>

KantoorLED-oplossingen voor het werken van morgen

Een inspirerende werkomgeving is niet alleen fijn, maar ook belangrijk. Werken met dynamisch licht zonder flikkering houdt medewerkers scherp gedurende de hele werkdag.

Ontdek meer

Ziekenhuizen<em>Biodynamisch licht in een dynamische zorgomgeving: een beter en sneller herstel!</em>

ZiekenhuizenBiodynamisch licht in een dynamische zorgomgeving: een beter en sneller herstel!

Een ziekenhuis is een dynamische omgeving waar goede verlichting op verschillende manieren van belang is. Het personeel profiteert van een optimale werkomgeving en bezoekers van een prettige ambiance. Echter, van nog veel groter belang: de patiënt. Een correcte dosis dynamisch licht zorgt ervoor dat een patiënt sneller hersteld en op een juiste manier de dag door komt. Een snel herstel is voor zowel ziekenhuis als patiënt van belang.

Ontdek meer

Cleanrooms & laboratoria<em>Onderhoudsvrije armaturen met een zeer lange levensduur zijn van groot belang voor de continuïteit binnen een gecontroleerde omgeving</em>

Cleanrooms & laboratoriaOnderhoudsvrije armaturen met een zeer lange levensduur zijn van groot belang voor de continuïteit binnen een gecontroleerde omgeving

Binnen een cleanroom is het van belang dat u in een bacterievrije omgeving kunt werken welke onderhoudsvrij is. AMMANU heeft een cleanroom armatuur ontwikkeld welke vanaf de zichtzijde is afgeschermd, dit om schoonmaken te vereenvoudigen. Om stof en water tegen te houden is dit armatuur ook vanaf boven volledig afgeschermd. De drivers zijn op een centrale plek, separaat van het armatuur, geplaatst. Dit armatuur behoeft geen tussentijds onderhoud, hierdoor kan ten alle tijden een cleanroom ruimte worden gebruikt waarvoor die bedoeld is.

Ontdek meer

Customs<em>Maatwerk lichtoplossingen; voor ieder licht-vraagstuk de juiste oplossing!</em>

CustomsMaatwerk lichtoplossingen; voor ieder licht-vraagstuk de juiste oplossing!

Doordat we onze lichtoplossing geheel zelf produceren kunnen én willen we flexibel met u meedenken. Heeft u een armatuur met afwijkende afmetingen nodig? Heeft u naast de dynamische wittinten (2700K – 6500K) ook andere kleuren nodig? Dit zijn vraagstukken waarbij we u graag helpen!

Ontdek meer

Sport<br />
<em>Duurzame oplossingen en beter zicht voor grote speelvelden</em>

Sport
Duurzame oplossingen en beter zicht voor grote speelvelden

Een sporthal of sportveld vraagt om veel verlichting. Vervangen van oude energieverslindende verlichting kan veel besparen en maakt sporten in een perfecte lichtintensiteit en kleur veel prettiger.

Ontdek meer

Wonen<br />
<em>Flexibel variëren in sfeer en comfort met praktisch energiezuinig licht

Wonen
Flexibel variëren in sfeer en comfort met praktisch energiezuinig licht

Hoewel de producten van AMMANU in de eerste plaats ontwikkeld zijn voor projecttoepassingen, zijn een aantal van onze producten ook prima te gebruiken in woningen.

Ontdek meer

Industrie<br />
<em>Noodzaak voor robuuste armaturen en optimaal werklicht</em>

Industrie
Noodzaak voor robuuste armaturen en optimaal werklicht

In een industriële setting heeft u goede verlichting nodig die tegen een stootje kan. Het materiaal van de armaturen moet tegen diverse omstandigheden bestand zijn en het onderhoud minimaal en eenvoudig te realiseren.

Ontdek meer

Solar<br />
<em>Thuis in maatwerk van ‘ambient temperature’ solar producten</em>

Solar
Thuis in maatwerk van ‘ambient temperature’ solar producten

Onze kennis en ervaring met maatwerkprojecten om solar energy efficiënt te benutten voor outdoor toepassingen, zetten wij ook graag in voor uw vraag.

Ontdek meer

Outdoor<br />
<em>Beleving en veiligheid in het donker</em>

Outdoor
Beleving en veiligheid in het donker

Ook buiten uw pand wilt u de juiste uitstraling en sfeer creëren waarin bezoekers en voorbijgangers zich veilig voelen. Zo krijgt uw pand of omgeving de juiste attentiewaarde zonder hoge energierekening.

Ontdek meer

Hospitality<br />
<em>De juiste verlichtingssfeer creëren voor een gastvrije ontvangst

Hospitality
De juiste verlichtingssfeer creëren voor een gastvrije ontvangst

In restaurants, hotels of conferentiecentra is het belangrijk om het licht aan te passen aan de belevingssfeer die u wilt creëren. Met de op lichtintensiteit en kleur af te stellen LED-oplossingen van AMMANU brengt u de juiste sfeer.

Ontdek meer

Retail<br />
<em>De presentatie van producten vraagt om<br />
een intensieve lichttoepassing</em>

Retail
De presentatie van producten vraagt om
een intensieve lichttoepassing

In de retail staan merken in de spotlight. Veel LED-oplossingen bieden echter niet die intensieve belichting met de juiste lichtintensiteit en kleur zonder overmatige warmteproductie.

Ontdek meer

[qode_elements_holder number_of_columns=”two_columns”][qode_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0″ advanced_animations=”no”]
Dealer worden?

Dealer worden?

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie over onze LED-armaturen en de mogelijkheden van duurzame, dimbare en dynamische verlichting. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van onze producten in alle denkbare toepassingen. Van onderwijs tot hospitality en van kantoor tot zorg en retail. Ook voor maatwerkprojecten helpt AMMANU uw klanten graag tot de beste verlichtingsoplossing te komen.

 

[/qode_elements_holder_item][qode_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0″ advanced_animations=”no”]
Vragen over onze producten?

Vragen over onze producten?

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]