Cleanrooms en laboratoria

Onderhoudsvrije armaturen met een zeer lange levensduur zijn van groot belang voor de continuïteit binnen een gecontroleerde omgeving

Cleanrooms en laboratoria

Onderhoudsvrije armaturen met een zeer lange levensduur zijn van groot belang voor de continuïteit binnen een gecontroleerde omgeving

Cleanrooms

 Binnen een cleanroom is het van belang dat u in een bacterievrije omgeving kunt werken welke onderhoudsvrij is. AMMANU heeft een cleanroom armatuur ontwikkeld welke vanaf de zichtzijde is afgeschermd, dit om schoonmaken te vereenvoudigen. Om stof en water tegen te houden is dit armatuur ook vanaf boven volledig afgeschermd. De drivers zijn op een centrale plek, separaat van het armatuur, geplaatst. Dit armatuur behoeft geen tussentijds onderhoud, hierdoor kan ten alle tijden een cleanroom ruimte worden gebruikt waarvoor die bedoeld is.

 

Laboratoria

Binnen een laboratorium is het van groot belang dat de lichtinstallatie geen storingen veroorzaakt aan andere elektrische apparaten.  Elektromagnetische interferentie en harmonische vervormingen kunnen in een lab-omgeving catastrofale gevolgen hebben. Daarnaast dienen dit soort ruimtes zo onderhoudsvrij als mogelijk te zijn.

Doordat AMMANU werkt met een centraal driversysteem, welke buiten de laboratoria kunnen worden geplaatst, zijn deze problemen niet aan de orde. Het AMMANU-armatuur is onderhoudsvrij. Eventuele service zal in dat geval altijd plaatsvinden buiten de ruimte, wat overigens vrijwel nooit voorkomt. Uiteraard bevat het AMMANU lab-armatuur dezelfde hoge kwaliteit als onze andere lichtoplossingen. Zo is dit armatuur dynamisch instelbaar (2700K – 6500K) en is de levensduur extreem lang.

Cleanrooms

Cleanroom-AMMANU-3
Cleanroom-AMMANU
Cleanroom-AMMANU-2
Cleanroom-AMMANU-1

Laboratoria

AMMANU cleanroom1
AMMANU cleanroom