Vacature Accountmanager LED-verlichting (Agentuur)

Wat vragen we?

Als zelfstandig agent bij AMMANU ben je de kennis- en sparringpartner voor onze nieuwe klanten. Je laat klanten in bijvoorbeeld zorg, onderwijs of retail kennismaken met goede LED verlichtingsoplossingen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je klantenbestand en het uitbrengen van zogenaamde besparings- en investeringsberekeningen aan je klanten.

Met jouw ‘out of the box mindset’ werf je nieuwe klanten en ontwikkel je op verschillende niveaus zakelijke relaties met klanten en prospects. Je hebt een natuurlijke drive voor het signaleren van kansen, mogelijkheden en marktontwikkelingen. Je werkt vanuit de insteek dat de innovatieve technologieën van AMMANU aansluiten bij de vraag van onze klanten. Hiermee ga jij als zelfstandig agent minimaal vier dagen per week vol overgave aan de slag.

“Met jouw enthousiaste persoonlijkheid ga je in gesprek met klanten. Luisteren, ideeën aandragen, adviseren en samen met de klant zoeken naar de beste verlichtingsoplossing.”

Wie zoeken we?

Met overtuigingskracht en doorzettingsvermogen weet je gestelde doelen te behalen. Door je warme persoonlijkheid en natuurlijke aanleg in de omgang met mensen, ben je een kei in relatiebeheer. Je hebt een stevige persoonlijkheid met sterke communicatieve vaardigheden en je hebt feeling met (elektro)techniek. Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding en enkele jaren succesvolle ervaring in de End-User of B2B-verkoop.

Wat bieden we?

Een innovatieve en motiverende omgeving met ‘creative minds’ die op dynamische wijze invulling geven aan hun werkdag vanuit onze uitvalsbasis in Oss. Je krijgt een uitgebreide producttraining waarna je direct door heel Nederland aan de slag kunt. Je wordt hierbij ondersteund met alle marketingmiddelen die hiervoor nodig zijn. AMMANU biedt een uitstekend verdienmodel met een commissiestructuur waarin je zelf verantwoordelijk bent voor de omzet in jouw regio.

Enthousiast?

Pas jij perfect in bovenstaand plaatje en heb jij zin om ons team te komen versterken? Vertel ons in een motivatiebrief of video waarom jij de waardevolle toevoeging bent voor AMMANU. Vergeet niet je cv toe te voegen. Heb je nog vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Niels Leijten via niels.leijten@AMMANU.com of via telefoonnummer 085 – 003 01 41.

[qode_elements_holder number_of_columns=”two_columns”][qode_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0″ advanced_animations=”no”]
Dealer worden?

Dealer worden?

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie over onze LED-armaturen en de mogelijkheden van duurzame, dimbare en dynamische verlichting. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van onze producten in alle denkbare toepassingen. Van onderwijs tot hospitality en van kantoor tot zorg en retail. Ook voor maatwerkprojecten helpt AMMANU uw klanten graag tot de beste verlichtingsoplossing te komen.

 

[/qode_elements_holder_item][qode_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0″ advanced_animations=”no”]
Vragen over onze producten?

Vragen over onze producten?

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]